Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Charter-juhlassa Katajanokalla

Aimo Viitalan palkitsemat.

(Perjantai 22.3.2013) Jaahas, nyt on näköjään se aika kaudesta, että uusia klubeja alkaa Suomeen syntyä. Viikon sisään tuli kuvernööriporukalta kolmas viesti uuden klubin perustamisesta. Viisi on syntynyt tällä kaudella. Ensimmäinen tuli heti kauden alussa naapuriin, B-piiriin. C-piiriin on nyt saatu kaksi uutta klubia, M- ja E-piiriin yksi kumpaankin. Naisklubeja neljä ja yksi yhteisklubi. Hieno juttu suomalaisille leijonille.

 

Aamupäivällä oli puheen rustaamisen vuoro. Sen verran on ollut kiireitä, että viimeiselle päivälle tämä jäi. Olen yrittänyt valmistella puheet jonkin verran etukäteen, että jäisi hieman pelivaraa viimeistelylle. Usein löytyy tekstistä viilaamista, kun sen lukee uudestaan vaikka yhden yön nukkumisen jälkeen. Nyt ei sitä mahdollisuutta ollut, mutta mielestäni siitä tuli ihan kelvollinen.

 

Iltapäivän aluksi vein ladyn kampaajalle ja meikkiin ja suuntasin kohti Verkkokauppaa. Yksi puute on vaivannut koko kauden ajan ja nyt aioin poistaa sen. Skanneri on ollut vain töissä ja se on tuonut jonkin verran jäykkyyttä ja hitautta kaikenlaisten raporttien ja dokumenttien toimittamisessa milloin päämajaan milloin muualle. Nyt on soiva peli kotonakin, joten kotitoimistosta onnistuu nyt kaikki toiminnot.

 

Vajaa tunti jäi aikaa sonnustautua illan kohokohtaan, LC Helsinki / Katajanokan 50-vuotis-Charterjuhlaan. Smokki päälle, lakeerikengät kainaloon ja kohti Katajanokan kasinoa. Perillä vasta juhlakengät jalkaan. Tervetuliaissanojen jälkeen olikin minun vuoroni, juhlapuheeni. Sen jälkeen huomionosoitukset: 30- 40-, 50 -vuotiskunniamerkit ja ladymerkit. Muutama muu ansiomerkki sekä liiton ja piirin tervehdykset.

 

Musiikki on hienoa livenä. Iltaan kuului kaksi loistavaa esiintyjää. Kata Mansikka-ahon soljuvien sävelien ja kuulaan laulun jälkeen oli ruoka maullaan.

 

Pääruoan jälkeen Aimo Viitala toi tervehdyksen kansainväliseltä hallitukselta ja luovutti kolme kansainvälisen presidentin huomionosoitusta. Sen jälkeen oli Emer Siliuksen vuoro esitellä klubin 50 -vuotishistoriikki ja referoida huippukohdat klubin taipaleelta 60-luvulta tähän päivään.

 

Saimme viettää sydämellisen lämminhenkisen illan Katajanokan veljien ja ladyjen seurassa. Suuri kiitos ja vielä onnittelut klubille.

 

Laulua pianon säestyksellä.
Laulua pianon säestyksellä.
Laulua kitaran säestyksellä.
Laulua kitaran säestyksellä.