Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Avajaiset

(Tiistai 17.6 2012) Aamulla auditorioon ja avajaisjuhlaan tutuksi tulleella bussikyydillä. Piirikuvernööritielektien koulun johtaja avasi ja johti avajaisia, jossa pääpuhujana luonnollisesti oli tuleva kansainvälinen presidenttimme Wayne A. Madden.

 

Vertaukset Indy 500-kilpailuun olivat vahvasti esillä hänen ja muiden esiintyjien puheissa, kuten olivat olleet jo ennakkotehtävissäkin. Jäi sellainen jenkkimaku suuhun tästä tilaisuudesta, mutta sehän oli hyvin arvattavissa.

 

Avajaisten jälkeen puolisoille oli omaa ohjelmaa ja me elektit kokoonnuimme ensi kertaa tutuksi tulevassa luokkahuoneessamme Erkki Laineen johdolla.

 

Lounaalla tapasimme puolisot, joka olikin heidän ainoansa koulutuksen aikana. Saivat tästä edes ruokkia itse itsensä. Meille oli lounas luvassa joka päivä. Onneksi en etukäteen tiennyt, että menu oli aina sama. Myös tulevilla illallisilla.

 

Iltapäivä luennot menivät aamupäivän kaavalla ja viiden aikaan lopeteltiin.

 

Neljän pariskunnan kanssa mentiin illaliselle hotellin takana olevaan paikalliseen ravinteliin syömään paikallista ruokaa, naudanlihasuikaleita hiiligrillissä omassa pöydässä kypsennettynä vihannesten kera. Ihan hyvää! Sitten olikin aika painua pehkuihin.