Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Alea iacta est!

Alliekirjoittajat ja toimikunta.

(Maanantai 14.1.2013) Nyt se on sitten jätetty! Hakemus Lions-liiton vuosikokouksen järjestämiseksi Helsinkiin vuonna 2017.

 

Viime viikon keskiviikkona järjestimme allekirjoitustilaisuuden järjestäjiksi lähteneiden B- ja N-piirien klubien kesken ravintola Iltatähden tiloissa. B-piiristä mukaan lähtivät LC Helsinki / Cosmopolitan, LC Helsinki / Maininki, LC Helsinki / Malminkartano, LC Helsinki / Torni, LC Helsinki / Töölö ja N-piiristä LC Helsinki / Malmittaret, LC Helsinki / Metsälä, LC Helsinki / Soihdut sekä LC Helsinki / Vuosaari.

 

Tilaisuudessa todettiin, että eiköhän oteta ”poika” kotiin ja järjestetään satavuotisen järjestömme kunniaksi juhlat, jotka muistetaan pitkään. Samoin tiedostettiin, että piirien leijonien tukea tullaan tarvitsemaan laajalla rintamalla, siksi suuresta juhlasta on kyse.

 

Hakemuksen luovutus.Tänään aamupäivällä jätettiin hakemus pääsihteerille Liiton toimistolla. Huomiseen saakka on aikaa jättää hakemus, joten innolla odottelemme muiden paikkakuntien mukaan tuloa. Toivottavasti saamme tiukan vastuksen Heinolan vuosikokoukseen, jotta saadaan jännitystä ja ”sirkushuvia” Vierumäelle.

 

Ydinjoukko on nyt kasassa ja ratkaiseva askel otettu, loppu tulee olemaan historiaa.

 

LC Helsinki / Malmittaret.LC Helsinki / Vuosaari.