Jukka KärkkäinenSuomen Lions-liiton varapuheenjohtajaehdokas
Jaa

Aarnen hautomossa

(Torstai 31.3.2016)

Työillan lisäksi osallistuin tulevan kuvernöörimme Aarne Kiviojan kotosalla tulevan piirihallituksen suunnittelukokoukseen.

 

Uudistuksia on luvassa kahteen piirin toiminnan kannalta keskeiseen toimikuntaan, koulutustoimikuntaan ja jäsentoimikuntaan. Aarne on ottanut aktiivisen linjan ja päättänyt, että muutoksia tulee.

 

Meillä on vahva pohja piirissä, josta ponnistaa. Siksi uskon, että lopputulos on hyvä. Ei aina voida mennä samoja latuja pitkin, eikä samojen hiihtäjien toimesta. Paikalleen pysähtyminen on todellisuudessa taantumista ja uusia toimijoita tarvitaan aina.

 

Palaveri oli hyvä, uusia ajatuksia heräsi ja esitettiin. Jatkossa tulemme näkemään, kuinka niitä toteutetaan. Liiton jäsenjohtajana annan tietysti tukeni uusille toimijoille ja jään malttamattomana odottelemaan uusia tuulia.

 

Puoli kymmenen aikaan lopetimme, mutta minun iltani ei päättynyt vielä siihen. "Pääsin" vielä töihin, sillä tuttuni vuosien takaa kärsi hammassärystä ja huomenna aamulla piti lähteä neljän päivän työreissulle.

 

We serve -periaattella työtkin hoidetaan, joten kävin poistamassa huonokuntoisen hampaan vielä iltapuhteiksi. Sitten kotiin.

Kati Arkkilalla oli tuoreita ajatuksia.
Kati Arkkilalla oli tuoreita ajatuksia.
Ajatushautomossa mukana myös Risto Sinkko, Arto Arola ja Markku Helle.
Ajatushautomossa mukana myös Risto Sinkko, Arto Ar...